Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, seçim öncesi verdikleri sözleri seçim sonrası yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Azap, kurum görüşlerinin bitmek üzere olduğunu belirterek alt yapıda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

 

 

 

 
Belediye olarak sosyal projelerin uygulanmasına özen gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Azap, seçim öncesi verdikleri sözlerin bir uzantısı olarak "Hoşgeldin Bebek" kampanyası çerçevesinde bugüne kadar 80 aileyi çeşitli hediyelerle birlikte ziyarek ettiklerini, mutluluklarını onlarla paylaştıklarını söyledi.
 

 

 

Göreve başladıkları altı ay içerisinde belediyeye iki araç kazandırdıklarını dile getiren Başkan Azap, Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın katkılarıyla Çevre Bakanı İdris Güllüce'nin de katıldığı bir törenle"101 Belediyeye Araç Dağıtım Töreni" ile itfaiyeye 13 tonluk araç aldıklarını belirtti. Azap, bunun yanında Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın katkılarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden "Damperli Kamyon" alındığını dile getirdi.

 

Haber; E.Tayhan