Emekli Polis Memuru Hüseyin Çapkın’ın hayali gerçek oldu. Uzun yıllar sonra okul arkadaşlarıyla buluşmanın sevincini yaşadı. Üstelik bu buluşmaya sadece bir fotoğraf vesile oldu...

Öncü TV aracılığıyla ortaokulda beraber öğrenim gördüğü sınıf arkadaşlarına birlikte çekilmiş fotoğrafla seslenerek Ramazan Bayramı'nda onlarla buluşmak isteyen Emekli Polis Memuru Hüseyin Çapkın hayaline kavuştu. Bayramın 2. günü bir otelde Çapkın tarafından düzenlenen yemek davetinde eski arkadaşlar tam 63 yıl sonra bir araya gelmeyi başardı.

Heyecan ve mutluluk birarada...

Yıllarca aynı sıralarda oturan ancak eğitim hayatının ardından hayat şartları nedeniyle irtibatları kesilen arkadaşlar yenilen yemek eşliğinde bir arada olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken eski günleri anmadan edemedi. Samimi bir ortamda yapılan yemekte eski günleri hatırlayan okul arkadaşları öğretmenlerini de unutmadı. Sohbette öğretmenlerini yad eden eski dostlar yaşadıklarını duygu dolu sözlerle anlattı.

Hasret gidermek istedim...

Yemeği mimarı olan Emekli Polis Memuru Hüseyin Çapkın duygularını Öncü TV’ye anlattı. “63 yıl önce ilk ve ortaokuldan ayrıldığım arkadaşlarımla bayram gününde bulaşarak yemek ziyafeti vermeyi düşündüm. Hayatta olan arkadaşlarımla sizlerin aracılığı ve kendi imkanlarımla ulaşarak bir araya gelmek ve hasret gidermek istedim. Bu yemekte arkadaşlarımla buluşarak hasret gidermek benim için en büyük mutluluk oldu.”

Anılar tazelendi...

63 yıl sonra daveti düzenleyen sınıf arkadaşı Hüseyin Çapkın’la bir araya gelerek eski günleri hatırlayan Hüseyin Şirin arkadaşı Çapkın’la anılarını paylaştı “Hüseyin Çapkın’la ortaokulda sınıf arkadaşıydı. Askerliği Denizli’de beraber yaptık. Kantinde Hüseyin arkadaşım börek satıyordu, bende börek satıyordum. Askerden sonra bir daha görüşemedik. Hayat mücadelesinde herkes bir yerlere dağıldı. Birbirimizi kaybettik. Hüseyin benim telefonumu bularak aradı ve davet etti. Bende geldim.”

Haber:Y.SEVER