Düzce’de kurulduğu 2011 yılından bu yana boş olan Düzce Valiliği’ne bağlı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü koltuğu nihayet doldu.

2016 yılının Eylül ayından bu yana Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekilliği görevini başarı ile yürüten Nurhan Kartal, koltuğa asaleten atandı.

Nurhan Kartal kimdir?
Düzce doğumlu olan Nurhan Kartal, ilkokulu Düzce Işık İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Düzce Lisesinde, üniversiteyi Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri (Harita Kadastro) Mühendisliği bölümünde 1994 yılında bitirdi.

1994-2008 yılları arasında 15 yıl Düzce Çilimli Belediye Başkanlığında Harita Mühendisi/İmar Müdürlüğü görevlerinden sonra mülga Düzce Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğüne naklen tayin oldu.

2008-2009 yılları arasında mülga Düzce Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünde Harita Mühendisi,
2009-2011 yılları arasında Valilik Oluru ile İmar Şube Müdürlüğü görevlerinden sonra Bakanlığın açmış olduğu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavını kazanarak, 2011-2016 yılları arasında İmar, İskan ve Yapı Kooperatifleri Şube Müdürlüğü görevini yürüttü.

Ağustos 2016 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İl Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.  

Eylül 2016 tarihinden bu yana Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmektedir.

Aynı zamanda Kocaeli Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu Düzce Temsilciliği ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Düzce İl Temsilciliğini yürütmekte Kartal evli ve 2 çocuk annesidir.

Haber: Ö.YILMAZ