Fotoiz Com üyelerinin Güzeldere Şelalesi'nde kurduğu kampta fotoğrafçılar Düzce'nin doğasını çok beğendiler.

Düzce'yi fotoğraf kareleriyle Türkiye ve Dünyaya tanıtacak olan 80 fotoğrafçı Güzeldere Şelalesinde kurdukları kampı Düzce Valisi Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İismail Bayram, Gölyaka kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak ziyaret etti. Yapılan ziyaret sırasında Vali Bülent Kılınç yaptığı konuşmasında fotoğrafçıların Düzce'ye hayran kaldığını ve dünyayı dolaşan fotoğrafçıların Düzce'deki güzellikleri gördükten sonra daha önce Düzce'ye gelmedikleri için pişman olduklarını vurguladı.

Fotoğrafçıların gelmesinde büyük çabalar harcayan Turizm İl Müdürü Özcan Budak, açıklamasında grubun Düzce'ye gelmesi için yaklaşık 4 ay uğraştıklarını ve 80 tane dünyaca ünlü fotoğrafçının Düzce'ye geldiğini vurguladı. Budak, fotoğrafçıların Düzce'ye hayran kaldığını ve çekilen fotoğraflarla Düzce'nin dünyaya tanıtılacağını belirtti. Bu çalışmayı da Vali Bülent Kılınç ve Belediye Başkanı İsmail Bayram sayesinde yaptıklarını vurguladı.

Fotoğrafçılar ise yaptıkları açıklamada Düzce'nin eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu ve bu güzelliği daha önce görmedikleri için şimdiden pişmanlı duyduklarını vurguladılar. Kasım ayı gibi yedi göller civarında bir kamp daha kurabileceklerini vurguladılar.