Duraklar köyünde dün akşam ilginç bir doğum günü partisi vardı. Kore Gazisisi İsmail Hakkı Yılmaz’ın eşi Şükran Yılmaz dün tam 80. Yaşına girdi.

Ailenin tek torunu olan Ulusal bir televizyon kanalında muhabirlik yapan Elif Kartal anneannesine sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Akrabalarını ve Duraklar köyü halkını doğum gününe çağıran Kartal, gençlerin doğum gününün kutlandığını yaşlıları kimsenin düşünmediğini dile getirdi.

Kartal, “ Ailenin tek torunu benim. Bu nedenle herkesin bana ilgisi büyük. Ben anneannemi çok seviyorum. Onun 80. Yaş gününü kutlamak istedim. Şehir dışındaki akrabalarımızı bile buraya çağırdık. Herkes geldi. Çok teşekkür ediyorum. Doğum günü partileri genellikle hep gençlere yapılıyordu. Fakat ben bu geleneği değiştirmek istedim ve Anneanneme doğum günü partisi yaptım. İnşallah uzun ömürler bizimle birlikte olacağını düşünüyorum.” Dedi.

Torununun sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamasına şaşıran Şükran Yılmaz ise çok mutluydu.

Yılmaz, “Gerçekten çok güzel bir duygu. Çok sevdiğim torum benim için bu kadar hazırlık yapmış. Benim 80. Yaş günümü kutluyor. Uzun süredir görmediğim arkadaşlarım, şehir dışındaki akrabalarım neredeyse herkes burada. Köylülerde bir araya toplanmışlar güzel bir iş yapmış. Torunuma çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

84 yaşındaki Kore Gazisi İsmail Hakkı Yılmaz da bu mutlu günde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haber; E. BEKTAŞ