Düzce’de olumsuz hava şartları ve etkili olan yağışlar nedeniyle Azmimilli Mahallesi Darıcı Sokak sakinleri yollarının haline tepki gösterdi. Yaşadıkları sorunlarla baş edemeyen ve adeta eli kolu bağlı olan mahalle sakinleri, yolda bulunan derin çukurların yağmurun ardından adeta gölet haline geldiği sokaktaki mağduriyetlerini dile getirdi.

Mahallede ikamet eden Kadir Özçelik şimdiye kadar kimseyi şikayet etmediğini söylediği konuşmasında şunları ifade etti:“Ben bu mahallede 80 yaşımı doldurdum böyle bir rezillik görmedim. Sabahtan beri 20 kişi geldi, ‘Kadir ağabey sen buranın eskisisin, bu rezilliğimiz ne?’ diye. Hayatımda kimseyi şikayet etmedim ama mecbur kaldım şimdi şikayet etmeye. Şu gördüğünüz çukura çocuk düşse boğulur. Burası Düzce’nin 20 bin nüfuslu mahallesi bu ne rezilliktir sorumluluk yok mu? 3 aydır bu rezillik içindeyiz. Müteahhitte verildi diyorlar ama çivi çakılsa belediye geliyor. Müteahhitte verilse de bizi ilgilendirmez. Belediyenin ekibi yok mu buraya gelmiyor mu?”

Başka bir vatandaş ise şunları söyledi: “Otogarın açılışı açılışı vardı belediye geldi göstermelik olarak buraya bir çakıl döktüler gittiler.”

Bir başka mahalle sakini sitemini şu sözlerle dile getirdi.“Etrafımızdaki tüm yollar yapıldı. Bizim bu anayolumuz yapılmadı hiç kimse ilgilenmiyor. Burası belediyeye dahilse gelip ilgilenmesi gerekiyor. Gelip görmeleri lazım. Çoluk çocuk buradan okula gidiyor”