Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevremizi koruma amaçlı başlatılan proje sona erdi. 1 Ekim 2013- 15 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması’nda dereceye giren okullar belli oldu.

 

 


Düzce genelindeki bütün okulların dahil olduğu yarışma sonucunda topladıkları 116.3 kg pil ile Namık Kemal İlkokulu birinci, 90. 67 kg ile Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, 85. 22 kg ile Uzunmustafa İlköğretim Okulu üçüncü, 81.54 kg ile Yenimahalle İlkokulu dördüncü ve 75 kg ile Mustafa Kemal İlkokulu beşinci oldu.

 


Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen ödül töreniyle kazananlar, başarı sertifikalarına ve ödüllerine kavuştular.

 

 


Öğretmenleri eşliğinde gelen minikler hediyelerini Başkan Yardımcısı Ali Güney’in ve Temizlik İşleri Müdürü İlyas Danış’ın elinden aldı.


Düzce Belediyesi Çevre Mühendisi Elif Hayali, kampanya hakkında bilgiler verdi.

 

 

Hayali,” 800 kilo civarında atık pil topladık. Bu yıl üçüncü kez düzenledik, artık geleneksel hale geldi. Öğrencilerimize gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum. Daha büyük miktarlar toplanmasını diliyoruz.”dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır