Bağımlılıkla mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülmesi, bu mücadelenin paydaşlar arasında sağlıklı bir işbirliği ve koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulan “İl Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Koordinasyon Kurulu” toplantısı Türkiye’nin 81 ilinde bu sabah eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.



Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Makam Toplantı Salonunda yapılan toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Düzce Üniversite yetkilileri, kaymakamları ve bağımlılıkla mücadele yönünde çalışmalar yürüten ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda Düzce’de gerçekleştirilen faaliyetler ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin 2019-2020 hedefleri ve gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler değerlendirildi.



“Hızımızı arttıracağız, biraz daha depar atacağız”
Düzce’de bağımlıkla mücadelede neler yapıldığını ve yapılacakları değerlendiren Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, şunları kaydetti:
“Yaklaşık 2 yılın üzerinde bağımlıkla mücadele toplantılarımızı her ay düzenli şekilde yapıyoruz ve takip ediyoruz. Bundan sonraki ayda neler yapılacağını, önümüzü görmek için planlıyoruz bildiğiniz gibi. Bugün toplantımız biraz daha farklı. Bugün Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçelerimizin tamamında 09.30 itibariyle aynı toplantı yapılıyor. Bakanlığımızın da böyle bir talimatı var. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah güzel kararlar alacağız. Bir ay zarfında neler yaptığımızı ve 2018 yılı içerisinde neler yaptığımızın değerlendirmesini yapacağız. Hızımızı arttıracağız, biraz daha depar atacağız. Çalışmalarımız gayet iyi.”

Haber: E.B.SUNMAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ