Türkiye'nin 81 ilinde, valiliklerce belirlenen sporda veya derslerde üstün başarılı çocukları desteklemek ve bu çocukların başarılarını artırarak devam ettirmelerini sağlamak amacıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül önderliğinde başlatılan projede 4'üncü yıl etkinlikleri Abant’ta yapıldı. Kız meslek Lisesi öğrencisi Huri Dinç’in Düzce’yi temsil ettiği etkinliklerde konuşan Hayrünnisa Gül, 81 ilden 320 yıldız olduğunu, bu çocuklar hayallerini gerçekleştirebilsinler diye hayatı onlar için kolaylaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise, gençlerin ve sporcuların İstiklal Marşı'nı ve Türk bayrağını göklerde dalgalandıracağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, öğrencilerle birlikte yemek yedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, öğle yemeğini yedikten sonra şenlik alanına kurulan oyun parkına geldi. Oyun oynayan Cumhurbaşkanı Gül, şenlik alanındaki öğrenci ve sporcularla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül 3 kez dart atışı yaptıktan sonra şenlik alanından ayrılarak Büyük Abant Oteli'ne giderken, Hayrünnisa Gül ise Ferhat Göçer'in konserini izledi.