Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’i Vakıf Katılım Bankası Düzce Şube Müdürü Fatih Acar da ziyaret etti. Acar, ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulunarak ekonomik sıkıntıya da değindi.

Türkseven ailesinin hedefleri her zaman yükseklerde tuttuğunu belirten Acar, “İyi bir katkı ile başarılı olacaklarını düşünüyorum. Ailesi ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileriz. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.



Kendisini ve bankasını tanıtarak sözlerine devam eden Acar: “Vakıf Katılım Bankası, Düzce Şubesi Müdürüyüm. Bankamız 2 Yıl önce Türkiye’de faaliyete başladı. 2 aydır da biz Düzce’de faaliyet gösteriyoruz. Vakıf Katılım Ailesinin 74. Şubesi olarak hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

“Makul seviyelerde kullanmaları faydalı olacaktır”
Ülkenin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değinen Acar, şu ifadelere yer verdi:

 “Devlet Bankası olmamız sebebi ile bulunduğumuz konjektür içerisinde, devletin piyasayı desteklemek için bizler üzerinden hareket ettiğini söyleyebilirim. Bulunduğumuz dönemde bunu piyasamız da hissedecektir. Düzce’de dinamik bir ekonomi mevcut. Bununla birlikte kırılgan bir yapıya sahip oluyor. Fakat tecrübeli firmalarımız ve bankalarımız ile Düzce’nin ileriye gideceğini düşünüyorum. Piyasadaki firmalarımız tecrübelerini kullanacaklar. Böylelikle bu krizi, fırsata çevirebileceklerini düşünüyorum. Herkes kendi yapısında, faaliyetlerini disipline etmelidir. Bu şekilde dinamik kalabilirler. Bize de sormak istediklerini çekinmeden danışabilirler. Kullanacakları kredini maliyetlerini hesaplayarak, vadelerini kendi çalışma prensipleri doğrultusunda değerlendirerek, makul seviyelerde kullanmaları faydalı olacaktır,”

Haber: M. AYDIN