Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, Sancaklar mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu. Keleş’e evlerinin kapılarını açan Sancaklar mahallesi sakinleri çeşitli ikramlarda bulundu. Top ailesine konuk olan Keleş ve partililer; sunulan ikramlardan tattı, yerel seçimler için destek istedi.
Gündüzleri esnaf, akşamları da ev ziyaretleri ile yoğun bir seçim çalışmasında olan Keleş, hedeflerinin tüm vatandaşlara ulaşmak olduğunu söyledi.


ACEMİLİK BİTTİ

Ziyaretlerde önceliklerinin sorunları tespit etmek olduğunu belirten Keleş, seçimi yüksek oyla kazanmak istediklerini dile getirdi.
Keleş, Ak partinin gücü devam ediyor: gezilerimde seçimde büyük teveccüh görüyoruz. Yüksek oy yüksek güven demek. Buda bize olan beklentileri gösteriyor. Seçimden sonra kolları kısa sürede sıvayarak çalışmalara başlayacağız. Artık acemilik dönemimizi geride bırakıyoruz. Uzun yıllardır edindiğimiz tecrübe ile zaten Düzce’nin sorunlarını da biliyoruz. Hemen birinci günden itibaren ihtiyaçlarını çözmeye başlayacağız. Düzce’yi pırıl pırıl bir kent haline getireceğiz.”dedi.

KONURALP SPEKÜLE EDİLİYOR
Keleş, Konuralp’le ilgili olarak şunları söyledi.
“Konuralp konusu birileri tarafından speküle edilmeye çalışıyor ancak asla Konuralp’le vatandaşlar prim vermiyor. Konuralp’in aslında kaybetmediğini kazandığını biliyorlar. Bunu onlara anlatacağız”.

 

Haber;S.Kaşkır