Karayolları’nın Düzce’deki icraatları hep tartışma konusu oldu, olmaya da devam ediyor. Kaza noktaları haline gelen akıllı kavşaklar, ne amaca hizmet ettiği anlaşılamayan Üçköprü’deki üst geçit, sık sık heyelan noktaları haline gelen yollar gibi Karayolları’nın bir çok hizmeti haberlere konu oluyor.

İşte dün 14 kişinin yaralanmasına neden olan kaza sonrası, bir çarpıklık daha göze battı. Kazanın meydana geldiği Küçük Melen Köprüsü mevki aynı zamanda çevre yolu ile D-655 Karayolu’nun bağlantı noktası. Çevre Yolu’ndan Akçakoca yoluna dönmek için kavşağa giren sürücüler bağlantı noktasında tehlike ile burun buruna geliyor.

Oldukça işlek bir güzergah olan D-655 Karayolu’na çevre yoluna girecek olan araçlar, dar cep bağlantısı yüzünden biranda kendilerini yolda buluyor. Küçük Melen Köprüsüne giriş kısmında yolun da daralması kazalara davetiye çıkarıyor. Araç sürücülerinin hızla bağlantı yolundan Akçakoca istikametine inmesi, özellikle buzlanmanın etkili olduğu günlerde kazaları kaçınılmaz kılıyor. Her an bir kazayla karşı karşıya kalınan bağlantı noktasında acil olarak “cep” yapılması bekleniyor. 

haber;S.KAŞKIR