Düzce’ye bir işletme daha kazandırıldı. Gaziantep Caddesi’nde açılışı yapılan yeni işletme için törene AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin ve parti üyeleri katıldı.



“Bu çalışmanın seçimlere kadar yapılmasını sizden rica ediyoruz”
Açılış sırasında ilginç anlar da yaşandı. İşletme sahibi Hasan Arslan, Belediye Başkanı Dursun Ay’a ışıklandırma istediğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Caddesi trafiğe kapatıldıktan sonra buradaki işletmelerin satışları yüzde 40 civarında düştü ama mutlu muyuz evet mutluyuz. Sizden isteğimiz Gaziantep Caddesi’nde, İstanbul Caddesi’ndeki gibi ışıklandırma olursa kaybımız biraz daha azalır. İnsanlar buraya da ışıklandırma yapılmış der, girer ve bizim de satışlarımız artmış olur. Bu çalışmanın seçimlere kadar yapılmasını sizden rica ediyoruz”

Başkan Ay da işletmeci Hasan Arslan’a seçime kadar yapma sözü verirken sözün ardından açılış programına katılanlar tarafından bu haber, sevinçle karşılandı ve alkışlandı.   

Haber: M.AYDIN