Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Düzce İl Temsilciliği faaliyete geçti. Düzce İl Temsilciliğini Resül Küçük'ün yaptığı ASDER Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hacımustafaoğulları, Düzce'de bir dizi istişare ve görüşmede bulunmak için geldi. Basınla bir araya gelen Hacımustafaoğlulları, mikrofonlarımıza yaptığı değerlendirmede Türkiye genelinde devam eden bu tür toplantıların ardından 4 kişilik bir heyetle Güneydoğu'ya gideceklerini söyledi.

 



İslam Dünyasına yapılan "Küresel Saldırı" konusunda sivil toplum temsilcilerine bilgiler veren ASDER Genel başkan Yardımcısı Hacımustafaoğulları, bugün Dünya’da özellikle İslam dünyasında maalesef arka arkaya sıkıntılar yaşandığını belirtti ve "Filistin, Suriye, Irak, Afganistan,Yemen, Libya bütün İslam coğrafyası bir ateş kazanı gibi devamlı kaynatılıyor." Diyerek şöyle devam etti.




"Buna karşıda bizim alınabilecek tedbirler yapılabilecek çalışmalar konusunda adımlar atmamız lazım. Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye daha güzel bir Dünya bırakmamız lazım. Türkiye genelinde inşallah önümüzde hafta çözüm sürecinin desteklenmesi konusunda ve bu süreçte gelinen aşamaların değerlendirilmesi bunun raporlanması hem kamuoyuyla paylaşılması hem yetkililerle paylaşmasında Güney Doğu’ya dört heyet halinde bir ziyaretimiz . Adalet Savunanlar Derneği olarak biz bu yönde hem Türkiye’nin meselelerini hem de Dünya üzerinde yaşanan sıkıntılar ve bölgemizde yaşanan sıkıntılar Ayrıca İslam Dünyasının yaşadığı sıkıntılar konusunda elimizden gelen çalışmaları ortaya koymaya çalışıyoruz."

 

Haber; E.TAYHAN