Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından Cumayeri Dokuz Değirmen köyünde bulunan rafting tesislerinde düzenlenen rafting organizasyonuna Düzce Valisi Vasip Şahin, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan, DTSO yönetim kurulu başkanı Metin Büyük ve çok sayıda MÜSİAD üyesi katıldı.

Düzce'yi çok beğendiğini dile getiren MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihat Vardar; "Düzce'nin doğasını çok seviyorum ve zaman zaman yoğun iş temposundan sıyrılarak Düzce'ye gelmeye çalışıyorum. Bugün de Düzce'li MÜSİAD üyeleri ve aileleriyle birlikteyiz. Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğine inanıyorum" dedi.

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Nazım Topkara milletvekili adayları ile görüştüklerini ve herhangi bir sorunlarının olmadığını söyledi. Topkara adaylardan zaman zaman taleplerinin olduğunu söyleyerek; "12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Adaylardan kendimizle alakalı doğrudan bir talebimizin olması söz konusu olamaz.”

“Bizim Düzce'nin kalkınması ve gelişmesi ile ilgili taleplerimiz olabilir, Ülkemizle alakalı olabilir, bunları da zaten aday arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde kendilerine iletiyoruz. Herhangi bir iletişim sıkıntımız yok"

MÜSİAD üyeleri ve aileleri yapılan kahvaltının ardından botlara binerek melen çayında rafting yaptı. 12 kilometrelik parkuru 1 buçuk saatte tamamlayan üyeler keyifli bir Pazar günü geçirdi. 
 
Haber; R. BAL