Akçakoca’da yaşanan olay Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca Şubesini ayağa kaldırdı.

Akçakoca Belediyesi’nde görevli Ramazan M. isimli zabıta memuru sosyal medya hesabından Atatürk’e hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu.

Yaptığı paylaşımda, sözde Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği, “Ahlaksız bir Arap’ın dini görüşlerinden oluşan İslam artık ölmüştür. Belki çöldeki göçebe kabilelerine uygun olmuş olabilir. Ama gelişmekte olan modern bir ülke değil” sözünü Atatürk’ün fotoğrafı ile paylaştı. Üzerine de “Kemal’i seven, kendini Müslüman sanan cahiller, senin peygamberine dinine hakaret ediyor. Allah için uyarıyorum, tövbe edin, kelime-i şahadet getirin” notunu düştü.
Bunun üzerine Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca Şubesi yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Ramazan Mat hakkında şikayette bulundu.



Gerekli işlemler yapılsın!
Şikayet dilekçesinde, “Atatürk’ün manevi şahsına hakaret eden Ramazan M. isimli şahıs hakkında gerekli işlemin yapılmasını, ayrıca yukarıda bahsettiğimiz haber ve facebook sayfalarında yapılan yorumlardan Atatürk’e hakaret içeren paylaşımların belirlenip savcılığın bunlar hakkında resen harekete geçip haklarında soruşturma açmasını arz ve talep ederiz” ifadeleri yer aldı.



Haber: S. ŞEN


Öncü TV Canlı Yayını Artı Yerel Medya farkı ile takip edebilirsiniz.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8