Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Öncü Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Düzce’de kökleri 1996 yılında atılan ve 12. Olağan Genel Kurulu’nu geçen ay gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi’nin Başkanı Atay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Öncü TV’ye gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mukadder Deveci ile görüştü.

Çalışanlarla tek tek selamlaşan Yılmaz, Öncü TV’ye yayın hayatında başarılar diledi. Geçen ay yapılan genel kurulla güven tazeleyerek yola devam eden Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Tonyalı ve Deveci ile sohbet ortamında görüşerek dernek çalışmaları ve hedeflerini aktardı.

“Atatürk ilkeleri, toplumsal sorunların çözümlenmesinde ışık tutuyor”
Atatürk devrim ve ilkelerinin, toplumsal sorunların çözümlenmesinde ışık tutucu niteliğe ve yaratıcı güce sahip olduğuna inananlar olarak “Atatürkçü Düşünce Derneği” çatısı altında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden ADD Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, “O’nun devrim ve ilkelerinin gelecekte de egemen olmasına katkıda bulunuyoruz. Atatürk ve Atatürkçü Düşünce Türkiye’nin demokratik geleceğinin, günümüz dünyasının da barış umudunun güvencesidir." dedi.
Sohbetin sonunda Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atay ve yönetimine teşekkür etti.