Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, şehir merkezinde Zabıta Noktası olarak bilinen bölgede bir basın açıklaması yaptı.



Yılmaz açıklamasına, sabah saatlerinde Yığılca’da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden çocuklara rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı.

Hükümet tarafından atılan adımları doğru bulmadıklarını söyleyen Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, yönetimden rahatsız olduklarını belirtti.

Yanlış uygulamalar yapıldığını savunan Yılmaz, bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini vurgulayarak, vatandaşlara seslenerek siyasileri takibe almayı önerdi.

“Siyasileri yakın takibe alalım”

Siyasiler üzerinde baskı oluşturmanın üzerinde duran Yılmaz, “Sevgili Yurttaşlarımız, gelin hep birlikte demokratik haklarımızı kullanalım. Kendi seçim çevrelerimizden başlayarak oy verdiğimiz ya da vermediğimiz bütün siyasileri yakın takibe alalım. Baskı unsuru olalım, doğruyu yaptıralım. Aklın ve bilimin gereğini yerine getirelim. Ülke yönetimine müdahil olalım” dedi.
“Yanlışlıklara geçit verilmeyecek”

Dernek olarak atılacak adımlardan da bahseden Atay Yılmaz,“Ulusal ve yerel bazda ‘siyaseti izleme platformu’ oluşturarak, Atatürkçü düşüncenin ışığından siyasilerin de yararlanmasını sağlayacağız. Ümit etmekteyiz ki böylece, yanlışlıklara geçit verilmeyecek, vekiller kendilerini seçenleri dinleyecektir” ifadelerini kullandı.
Atatürkçü Düşünce Derneği, Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, laikliğin ve Atatürkçü düşüncenin önemine vurgu yaparak sözlerini tamamladı.

Haber: İ. İ AYDOĞDU


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8