Konuralp halkının mahalle olduktan sonra Belediye Başkanı Mehmet Keleş’ten beklentisi oldukça yüksek. Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in seçim döneminde verdiği sözleri ve Belediyenin hizmetlerini mahallelerinde görmek isteyen Konuralp halkı, dertli. Özellikle Düzce’nin pek çok noktasında olduğu gibi yol problemleri hat safhada. Çamur ve tozdan bıkan Konuralpliler son çare olarak seslerini duyurmak için haber merkezimize ulaştı.

Konuralp’te şantiye sokağın son halini fotoğraflayarak haber merkezimize ulaştıran vatandaşlar, yetkilere seslerini duyuramamaktan yakındı. Şantiye Sokak’ın bir diğer farkı da İl Özel İdaresi asfalt şantiyesine giden yol olması. Düzce’ye asfalt taşıyan kamyonların her gün geçtiği yolla ilgili vatandaşlar şikayetlerini şöyle aktarıyor:

“Bizler Konuralp Şantiye Sokak sakinleri olarak 3 yıldır tozun çamurun içinde yaşıyoruz. Bulunduğumuz yer hem Düzce İl Özel İdaresi'nin hem de Düzce Belediyesi asfalt şantiyesine giden yol ancak 3 yıldır yol çilesi çekiyoruz. Terzi söküğünü dikemez misali Özel İdare'nin kamyonları bu yoldan tüm Düzce'ye asfalt taşıyor ama geçtiği yolu bu hale getiriyor ve asfaltlamıyor. Düzce Belediyesi'nin zaten umurunda değil. Defalarca kez yetkililere bildirmemize rağmen bir türlü çözüm bulunmadı. Son çare olarak size yazmak istedik.” 

Haber;S.KAŞKIR