Düzce Valiliği tarafından Düzce merkez, Boğaziçi ve Beyköy beldelerinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları ile afiş ve pankart asılacak yerler hakkında açıklama yapıldı.

Düzce Belediye Meydanı Düzce Valiliği tarafından resmi olarak, toplantı ve gösteri yürüyüşleri toplanma yeri olarak belirlendi.

Yapılan açıklamada, Düzce Belediye Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri için 2’nolu toplanma yeri olarak belirtildi. Bu noktaya bağlı yürüyüş güzergahı da şu şekilde ifade edildi:

“İlimiz Cedidiye Mahallesinde bulunan Düzce Belediye Başkanlığı binası ile Cedidiye Camisi arasında bulunan Belediye Meydanı veya Cedidiye Meydanı olarak tabir edilen yer belirlenmiştir. Yürüyüş Güzergahı, Düzce Belediye Başkanlığı binası ile Cedidiye Camisi arasında bulunan alandan İstanbul Caddesi güzergahı kullanılarak toplantı yeri olan Atatürk Anıtı (Anıtpark) alanına kadardır. 3 no’lu yürüyüş güzergahı da yürüyüş için toplanma yeri olan Düzce Belediye Başkanlığı binası ile Cedidiye Camii arasında bulunan alandan İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi, Spor Sokak güzergahı kullanılarak toplantı yeri olan Atatürk Anıtı (Anıtpark) alanına kadardır.”