19 Haziran Çarşamba günü halkın sorunlarını dinlemek için kurum müdürleri ile birlikte Ağa Mahallesi’ne giden Vali Adnan Yılmaz, yarın valilik toplantı salonunda Ağa Mahallelilerle bir araya gelecek.

Kaçak yapılaşma, kaçak elektrik ve su kullanımı ile asayiş olaylarının engellenemediği Ağa mahallesinde geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda halk, Vali ve kurum müdürlerinden iş ve yardım istemişti.

Mahalle halkını makamına davet eden Vali Yılmaz bu toplantının amacı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz geçtiğimiz Salı günü Ağa Mahallesini ziyaret etmiştim, il müdürlerimle beraber, vatandaşımız bize ne ilettiyse üzerinde ilgili birimlerimiz çalıştı ve birebir evlerine gidip, ziyaret ettiler. Bu dört günlük süre zarfında yaptıklarımız için, yarın Valilik Toplantı Salonu'nda Ağa Mahallesindeki hemşerilerimle buluşacağız. Onlara diyeceğiz ki; bak kardeşimiz iş istemişti, onunla ilgili şunu yaptık, şu kardeşimiz tedavi istemişti doktorumuz geldi, ziyaret etti ve şuraya yönlendirdi. Yani yol haritasını bu dört gün içerisinde nereden nereye geldiğimizi göstereceğiz.” Dedi.

HABER: H.İŞCAN