Düzce Belediyesi, Kültür Merkezi, önemli bir konuğa ev sahipliği yaptı. Birinci sınıf emniyet müdürü, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekilliği gibi önemli görevleri yerine getirmiş Ahmet Sula, en az emniyet güçlerindeki kadar başarılı olduğu resim sergisiyle Düzcelilerle buluştu.



Düzenlenen programa, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve Düzceliler katılım gösterdi.



İslam ve Türk Kültürü’nün tanıtımı üzerine yaptığı, resim ve yazı çalışmalarını sergilediği etkinlikte, seminerde düzenleyen Ahmet Sula, deneyim, bilgi ve görüşlerini Düzcelilerle paylaştı.



“Hainliğin tedavisi olmaz”
Video gösterimleri sonrası sahneye çıkarak, konuklara hitap eden Sula, ülkemizin iki zaafına değinerek şunları söyledi:

“Ülkemizin, bu coğrafyanın iki zaafı var. Birincisi, çabuk unutuyoruz. İkincisi de haddinden fazla merhamet gösteriyoruz. Bu sebeple hatırlamakta fayda var. İmam-ı Rabbanî’ye hep aynı şeyleri anlattığını söylemişler. Demiş ki ‘Bazı şeyler vardır ki, çivi gibidir. Yerleşmesi için devamlı çakmak lazım.’ Hatırlamak lazım. İnsanlar suç işleyebilir. Hırsızlık yapabilir. Başka suçlar işleyebilir. Bunların bir cezası, tedavisi olabilir. Ancak hainliğin tedavisi olmaz. İlmin kapısı Hz. Ali (R.A.) diyor ki, ‘Haine vefa eden, acıyan, Allah’a hıyanet eder. Haine acımayan Allah’a vefa eder.” O yüzden bu ülkenin geleceği olan, çok güvendiğim ve yatırım yaptığım, ta kalbimden sevdiğim, siz gençlere yatırım yapmalıyız.”



Seminerin ardından etkinlik sona erdi.


Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ