Kaynaşlı Sarıcökek Köyünde oturan Ayşe-Mustafa Sarıer çiftinin kızları Serap 10 gündür kayıp. Anadolu Cumhuriyet Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki Serap Sarıer, ailesiyle cep telefonu yüzünden tartıştıktan sonra bir gece evi terk etti. 10 gündür kızları Serap’ı bulmak için her yere başvuran acılı aile, şimdi kızlarından gelecek iyi bir haber bekliyor.
Kızını  en son geçtiğimiz Çarşamba günü evden çıkarken gördüğünü söyleyen baba Mustafa Sarıer, o geceden sonra her yeri aradıklarını ancak kızlarından hiçbir şekilde haber almadıklarını ifade etti.
Baba Sarıer, “Ayın 9’unda gece saat 11.00-12.00 arasında odasının camında çıkarken gördüm. Peşinden koştum ama yakalayamadım. Hemen jandarmaya haber verdik , aradık ama bulmadık. Ya otobana çıktı ya da biriyle beraber gitti. Ben sadece telefon kullanmasını yasaklamıştım. Daha sonra başkasından telefon aldığını öğrendik. Kimden aldığını da sorduk ama söylemedi. Aramızda ufak bir tartışma yaşandık ama böyle bir şey yapacağı aklımıza gelmedi. Tam bir kapalı kutu. Bizle de bir şey paylaşmadı. İstediği biri varsa yaşını doldurmasını bekleyelim dedik. Ben okumak istiyorum, evlenmek istemiyorum” dedi.
Şimdi,“Ne olursa olsun kapımız her zaman açık” diyen Acılı aile kızları Serap’a bir an önce eve dönmesi için çağrıda bulunuyor.

Baba Sarıer, “En azından nerde olduğunu bilmek istiyoruz. İyi mi değil mi bilmek istiyoruz. Gelmek isterse kapımız her zaman açık.” Derken anne Ayşe Sarıer ise gözyaşlarıyla “Kızım ne olur eve dön seni çok seviyoruz. Kızımla her şeyi paylaşırdık. Benim istediğim yok ben okumak istiyorum diyordu. Yüksek tansiyon hastası olduğumu biliyor. Yeter ki eve dönsün ne istiyorsa yapacağız.”diye kızına seslendi.

Haber; S. KAŞKIR