AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla geçirdi… Zabıta Noktası olarak bilinen bölgede düzenledikleri etkinlik programı ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara arman ettiği bu bayramda hem yüzlerini güldürdü hem de doyasıya eğlendirdi.



AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin de eşlik ettiği etkinlikte yüz boyama ve palyaço gösterisinin yanında balon ve pamuk şeker dağıtılan çocuklar gönüllerince eğlendi.



“Dünyada çocuklar için olan tek bayram”

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramda çocukları düşünerek hazırladıkları programa ilişkin şöyle konuştu:



“23 Nisan çocuklarımız için önemli bir gün. Kurucu Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına ve Türkiye’deki çocuklarına armağan ettiği dünyada çocuklar için olan tek bayram. Bizde Düzce Gençlik Kolları olarak Düzce gençliğine bugünü daha özel hissettirebilmek için ne yapabiliriz diye düşündük ve bu etkinliği düzenledik. Bu etkinliğimizde yüz boyama programı, pamuk şeker dağıtımı, balon dağıtımı, boyama etkinliklerini isterlerse burada masada kendileri yapabiliyorlar. Palyaçolarımız mevcut. Bu tip etkinliklerle Düzce gençliğinin, Düzce çocuklarının 23 Nisan’ı daha özel hissetmesini ve kendileri için eğlenceli olması için düzenledik.”



Haber: H.GÜRSOY