Akçakoca’nın damadı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilçeye gerçekleştirdiği ziyarette hayata geçirilecek projeler ve devam eden yatırımlar konusunda bilgi aldı. Akçakoca Belediyesi’ni ziyaret eden Gökçek’i, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk ve beraberindeki daire müdürleri ile belediye binası önünde karşıladı.



Başkan Cüneyt Yemenici, görüşmede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Akçakoca’da yapılan çalışmaları anlatarak projeler hakkında bilgi verdi. Yemenici, ilçenin gelişmesi için en iyi hizmeti üretme gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Akçakoca’da da gerçekleşen yatırımları yakından takip ettiğini vurgulayan Gökçek ise, kentin tamamlanacak olan projelerle hızlıca bir yükselişe geçeceğini söyledi.



Gökçek, Akçakoca Kentsel Dönüşüm Projesini inceledi
Gökçek’e Akçakoca Belediyesi’nin önemli projelerinden olan ilçenin ilk Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında detaylı bilgiler verildi. Teknik ekip tarafından yapılan sunumu dinleyen Gökçek, Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ile üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişim sağlayacak olan projeye yönelik beğenisini dile getirerek, Başkan Yemenici’yi tebrik etti.



Akçakoca Belediyesi ‘Şeref Defterini’ de imzaladı
Gökçek ziyareti sonrasında, Akçakoca Belediyesi ‘Şeref Defteri’ni imzaladı. Gökçek, deftere, “Sevgili Cüneyt’i ve personelini ziyaret ettim. Candan ilgilerine teşekkür ediyorum. Akçakoca damadı olmak, ister istemez size bir sorumluluk yüklüyor. Elimizden gelen desteği bugüne kadar sürdürdük. Akçakoca artık eski Akçakoca değil. Daha güzel, daha yaşanabilir şirin bir ilçe oldu. Başarılar diliyorum.” notunu düştü.



Son olarak Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e bir tablo hediye etti.

Haber: Ö. YILMAZ