Düzce'de hem fiyatı hem de şekli ile uzun süre tartışma yaratan dekoratif aydınlatmalar hala konuşulmaya devam ederken, ilçe belediyeleri de merkez belediyesini örnek alan uygulamalara imza atıyor.

Akçakoca’da sosyal yaşamın merkezi olarak nitelendirilen Çınar Caddesi'nde belediye tarafından yapılan “estetik” aydınlatma çalışmaları sona erdi. Bu kapsamda cadde, rengarenk lambaları ile akşamları ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

“Teknolojinin son imkânları kullanıldı”
Akçakoca halkına sunulan yeni hizmete ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, “İlçeye farklı bir hava kattı.” açıklamasında bulundu. Teknolojinin son imkânları kullanılarak hayata geçirilen dekoratif ışıklandırma çalışmasının kentte dikkat çekici bir görüntü sergilediği ve görenlerin hayranlığını kazandığı belirtildi.

“Esnafımıza söz verdik ve yaptık”
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise dekoratif aydınlatma uygulamasına yönelik şu değerlendirmede bulundu: “Esnafımıza söz verdik ve yaptık. Çınar Caddemizi de şehrin birçok noktasında gerçekleştirdiğimiz estetik ve görsel aydınlatma çalışmamızla buluşturduk. Çınar Caddesi başka bir güzelliğe kavuştu. Aydınlatma çalışmamız şehrin başka noktalarında da devam edecektir. Her şey Akçakoca için.” diye ifade etti.

Haber: C.ÜSTÜNER