Akçakoca sahil yolu olarak adlandırılan ve sapaktan Melenağzı Köyü Köprüsüne kadar toplam 22 km olan yolun 14 yıldır bitirilemeyişi bazı eleştirilere konu oluyor.

Halen Edilli yol ayrımına kadar asfalt zeminle kaplanmış ve trafiğe açık olan 14 kilometrenin dışında Paşalar Köyü deniz yoluna kadar da stabil olarak tamamlanmış durumdaki yolun, bundan sonraki bölümü için ne istimlak yapılmış nede yapılabilmesi için bir çalışma var. Hasançavuş ve Melenağzı Köylüleri durumdan yakınırken,  bu durumun ne kadar süreceğinin bilinmediğini de dile getiriyorlar.

Bu bölgede 250 dönüm civarında çok değerli hazine arazisinin olması ve bunun nasıl değerleneceğinin de bu yol geçişi ile önem kazanacak olması düşüncesi vatandaşların kafasını karıştırıyor.

Aynı zamanda aynı müteahhit firma tarafından yapılan Adapazarı Söğütlü yolu da örnek gösterilerek bu yolun iki yılda bitirildiğine dikkat çekiliyor. Bu güzergahta 13 km’lik duble yol, 2004 de başlayıp 2006 da tamamlanmıştı.

 Müteahhit firma ise 2007’den 2 trilyon hak edişleri olmasına karşın bu alacaktan 2008’de 1 trilyon ödendiğini 2008 ile ilgili henüz bir liralık bir ödenek konmadığını dile getirerek şikayet ediyor.