Düzce'nin turizm ilçesi olarak bilinen Akçakoca'da seçimlerin ardından çözülmeyi bekleyen sorunlar da konuşulmaya başlandı. Akçakoca'nın çözülmeyi bekleyen sorunlarından bahseden Akçakocalı'lar da Başkan'a sorunlarını sıraladı.

“İlk olarak turizme önem verilmeli.”

Akçakoca Belediye Başkanı'nın görevi en iyi şekilde yerine getirmesini beklediklerini belirten Akçakocalı'lar, “İlk olarak turizme önem verilmesi gerekiyor. Turizm konusunda çalışmaların yapılmasını bekliyoruz. Akçakoca'nın temel sorunu zaten turizm. Başkan'ın bu konuya önem vermesini bekliyoruz. Artık Akçakoca'nın turizm potansiyelini arttırması gerekiyor.” dedi.

“Yollar düzeltilmeli, ilçe temizlenmeli.”

Akçakoca'nın diğer sorunlarını da değerlendiren Akçakocalı'lar, “Akçakoca'nın diğer önemli sorunlarının başında yol geliyor. İlçe merkezinde yolların düzenlenmesi gerekiyor. Diğer taraftan plajlar başta olmak üzere Akçakoca'nın daha temiz bir yapıya sahip olmasını istiyoruz. Bu konularda Başkan'ın duyarlı olması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“Altyapı ve çöp sorunları da çözülmeli.”

Altyapı konusunda genel anlamda çalışmaların tamamlanması gerektiğine de değinen vatandaşlar, “Altyapı çalışmaları genel anlamda tamamlanmalı. Özellikle bazı bölgelerde kanalizasyon sorunu yaşanıyor. Bu sorunlar halledilerek Akçakoca'nın altyapı sıkıntısının çözülmesi gerekiyor. Bir de çöp konusunda sıkıntılar var. Çöplerin birikmesi çevrenin olumsuz etkilenmesine neden oluyor. Bu sorunların çözülmesi de gerekiyor.” ifadelerini kullandı.