Sosyal Demokrat Belediyeler projeleriyle CNR EXPO Fuar Merkezi’nde buluştu. Sosyal Demokrat Belediyeler, Kentine Güvenen Kentler Buluşması adıyla 29 Mayıs Fetih Günü’nde İstanbul’a adeta “proje çıkarması” yaptılar.
Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, 29 Mayıs -2 Haziran tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan ve ‘’ Kentine Güvenenler Buraya ‘’ sloganı ile tüm Türkiye de duyurulan fuara katılacak. Başarılı belediyelerin seçilmiş 500 projesinin tanıtılacağı ’ Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Tanıtım Günlerine Parlayan Kent Akçakoca’ da davet edildi. Projeleri ve çalışmalarını Akçakoca Standında tanıtacak olan Albayrak, 29-30-31 Mayıs tarihlerinde CNR Fuar merkezindeki etkinliğe katılacak.
Bir belediyenin, sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek, inanarak ve çalışarak başarılı olabileceğini göstermeyi hedefleyen “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”; bu iddiasına kanıt olarak sosyal demokrat belediyelerin başarılarını ortaya koyacak. Buluşmada sadece bu seçim döneminde yapılan hizmet ve projeler değil; sosyal demokrat belediyeciliğin geçmişte başardığı ilkler ve geleceğe aktardığı vizyon da görücüye çıkacak. Sosyal demokrat belediyeler, kentsel gelişim, çevre, sağlık, sosyal hizmetler, spor, çocuk ve gençlik, kültür-sanat-tarih ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta, geçmişte yapılan çalışmaların yanı sıra, geleceğe yönelik projelerini de katılımcılarla paylaşacaklar.

Haber: H. İŞCAN