İştirak Gayrimenkul'un son eseri Akkonaklar siz Düzcelilerin beğenisine çıkıyor. Birçok sitenin yapıldığı şehrin yeni cazibe merkezi Karahacımusa Mahallesi'nde yapılan Akkonaklar'ın bugünkü temel atma törenine Düzce ve İstanbul'un önde gelen siyasileri de katıldı.

 



İştirak Gayrimenkul Kurulu'ndan Veysel Demir Akkonaklar Sitesi hakkında genel bilgiler verdiği konuşmasında proje için heyecanlı olduklarını belirtti.

 



“Bizler Düzce'yle tanıştığımız günden bu yana bu güzel şehrin güzel insanlarına layık bir proje oluşturmak için çok çalıştık. İki etaptan oluşan Düzce Akkonaklar Projesi toplam 250 daire olarak Düzce'de hayat bulacak.” ifadlerini kullandı.



Memursen İl Başkanı Orhan Kılıç Akkonakların kalitenin yanında fiyat avantajlarını da beraberinde taşıdığını vurguladı.



Kılıç “Düzce'de alışılagelmişin dışında konforu ve lüksü bir araya getirdiğimiz Akkonaklar'da fiyatlardan taviz vermedik. Üyelerimizin lüksü de yaşama hakları var fakat onların gelir seviyelerini de bildiğimiz için alabilecekleri konuma getirdik.” şeklinde konuştu.



Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise yatırımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, konutların hayırlı olmasını da diledi.


Arslan, “1999 Düzce Depremi'nden sonra Düzce %70 küsürü resmi kayıtlarda yıkılmış görünüyor. Bunun üzerine hemen aynı gün il olma özelliğini kazandıktan sonra da bugünlere kadar özel iştiraklar, yarı devlet, yarı sivil yatırımlarla bugünlere gelmeye uğraştı. Uğraştığı yere geldiğini görünce de biz memnun oluyoruz, mutlu oluyoruz.” şeklinde konuştu.



Konuşmaları ardından Kurban kesildi ve dualar edildi. Fevai Arslan ve diğer siyasiler tarafından kurdale kesimi yapıldıktan sonra temel atma işlemi gerçekleştirildi.



Öncü Radyo ve Televizyon olarak Akkonaklar Projesinde emeği geçen herkesi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.