Çamköy Yeni mahallede’de çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Aksak ailesinin yüzü güldü. Geçirdiği ameliyatın ardından felçli kalan ve 3 kızı ile birlikte zor günler geçiren Mecbure Aksak’a yardım eli uzandı. Acı içinde yatan annelerinin hastaneye yatırılması için feryat eden kızların sesini duyan Vali Adnan Yılmaz, Mecbure Aksak’ın tedavi olması için hastaneye yatırılmasını sağladı.

16 MART'TA YAPILAN HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Vali Adnan Yılmaz, hastaneye kaldırılan ve ortopedi bölümünde tedavi gören hasta kadını odasında ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Ziyarete Garnizon Komutanı Kd. Albay Ramazan Akça, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çırakoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek de katıldılar. Yılmaz, hastaya geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra diğer servislerde yatan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.

İlk ziyareti Kaşıkoğlu yapmıştı

Çamköy'de zor şartlarda yaşayan Aksak Ailseini ilk ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Metin  Kaşıkoğlu olmuş, felçli halde yatan ve acı çeken kadına elinden gelen yardımı yapacağını söylemiş ve hastaneye yatırılması için gereken girişimlerde bulunacağını belirtmişti.

Haber: S. YANAR