HABERİMİZİN ARDINDAN YARDIM YAĞDI

Yığılcanın Aksaklar köyünde yaşanan dramı yansıtmamızın ardından televizyonumuz aracılığı ile Yığılca Aksaklar köyüne yardım yağdı. Televizyonumuza gelen yardımlar arefe günü Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan nezaretinde köy halkına dağıtıldı. Öncü televizyonu olarak yaptığımız haberlerin ardından Yığılca'nın Aksaklar köyüne Düzceli hayırseverlerin yaptığı yardımlar göz yaşarttı.

 

 

 



Yaptığımız haberin ardından Düzceli birçok hayırsever köy halkına yardım etmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Öncü çalışanları yardım etmek isteyen vatandaşlarla tek tek irtibata geçerek yardım kolilerini özenle toplandı ve Yığılca Kaymakamı nezaretinde yardıma muhtaç ailelere verildi. Ayrıca Öncü Yayın Kuruluşu olarak iki öğrencinin de eğitim masrafları karşılanacak.

Köy muhtarı Mustafa Partlak Öncü TV haberlerinin ardından gelen yardımlar için tüm Düzce halkına teşekkür etti.

 



Partlak “ Bize büyük sevinç yaşattınız, köy halkına bu sevinci tattırdınız ve burada ki dramı Düzce'ye gösterdiniz. Köy halkı adına size ve tüz Düzce halkına teşekkür ederim” dedi.

Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan'da Öncü TV sayesinde Aksaklar'a halkın dikkatinin çekildiğini belirterek “ bu yaşananlar karşısında, bu yardımlar karşısında büyük mutluluk duydum” dedi.

 



Özcan “ Demekki gösterince oluyormuş, Düzce halkı burada ki köylünün sesine karşılık verdi ve buraya yağmur gibi yardım yağdı. Bizde burada elimizden geleni yapacağız. İhtiyaçlarını mümkün olduğunca karşılamaya çalışacağız. Yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 



Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan köye gelen yardımların dağıtılmasının ardından Kurşunlu ailesinin yıkılmak üzere olan evini ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. 3 çocuklu ailenin dertlerini dinleyen Özcan, bu evden geçici bir mekana taşınmalarını sağlamak için inceleme başlattı.

 

 

 



Öncü TV olarak sizlerden gelen yardımları bayram öncesi Aksaklar köyüne ulaştırmanın hazzını ve mutluluğunu yaşadığımızı bir kez daha belirtiyor ve hassasiyet gösteren, duyarlı davranan halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Haber: M. YILMAZ