10 Mayıs Anneler Günü ve 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, eşi Gönül Keleş, Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu İlkay Keleş ile birlikte engelli anne Sevil Öcalan'ı ziyaret etti.

Gönül Keleş, %90 engelli raporu olan 57 yaşındaki Sevil Öcalan'ın Anneler Günü'nü kutlayarak çiçek verdi.Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise anlamlı bir haftanın Anneler Günü ile birleştiği bugünde Sevil Öcalan'a akülü tekerlekli sandalye armağan etti.

Başkan Keleş, "Annelerimiz ve engellilerimiz başımızın tacıdır." sözleriyle bundan sonraki süreçte de Sevil Öcalan'ın yanında olduklarını ifade etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Keşir ise hükümetin engellilere ve sağlık sorunları olan vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği evde bakım hizmetlerine değinerek, yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatmaya hazır olduklarını belirtti. Engelli anne Sevil Öcalan, gözyaşları içinde Başkan Keleş'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Haber;Y.SEVER