Yaşanan 17 Ağustos ve 12 Kasım depremleri sırasında Gölyaka Kaymakamlığı yapan Tokat Valisi Recai Akyel, Düzce'ye gelerek ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri sırasında Vali Bülent Kılınç'ın makamına da giden Akyel, Kılınç'dan Düzce hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Ziyaretten doyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bülent Kılınç'ta Akyel'in deprem zamanında Düzce'de olduğunu ve başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Düzce'nin 1999 yılında yaşadığı depremlerden dolayı büyük hasarlar aldığına da dikkat çeken Kılınç”Depremle ilgili iki şey var. Birincisi yaşanan olayları unutmamalı ve ders almalıyız. İkincisi ise ders almak dışında depremleri yeniden hatırlamamalı ve unutmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Öncü Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı'yı ve Öncü Televizyonunu da ziyaret eden Tokat Valisi Recai Akyel, Haber Koordinatörümüz Mehmet İbrahimoğlu, Spor Koordinatörümüz Hasan Kaya ile de hasret giderdi. Öncü tesislerinde kahvaltı da yapan Akyel'e Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik de eşlik etti.

Akyel, Öncü kurumları kurucusu Önder Tonyalı ve Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik'e gösterdikleri konukseverlik nedeniyle Tokat işi el işlemeli birer masa örtüsü hediye etti.