ALGÜN İnşaat ve Türkiye Kamu Sen Düzce İl Temsilciliği arasında Kamu Sen üyelerinin uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olmalarını sağlamak amacı ile indirim ve protokol anlaşması imzalandı.

Uzun süren görüşmelerin ardından yapılan anlaşmayla ALGÜN İnşaat tarafından Düzce’nin farklı bölgelerinde yapılan tüm inşaat projelerinde, Türkiye Kamu Sen üyelerine özel yeni başlayacak projelerde banka kredisiz yüzde 5 peşin, 48 ay vade yüzde 0 faiz, inşaat aşaması devam eden projelerde ise banka kredisiz yüzde 5 peşin 36 ay vade yüzde 0 faiz ile ödeme seçeneğinde anlaşma sağlandı. Kamu Sen üyelerine özel ekstra yüzde 10 indirim yapılacak.

Kamu-Sen ile yapılan anlaşma hakkında bilgiler veren ALGÜN İnşaat sahibi Cihat Algün “ALGÜN İnşaat olarak Türkiye Kamu Sen ile aramızda bir protokol düzenledik. Firmamız olarak Kamu Sen üyelerine yaptığımız projelerden konut ve iş yeri satışlarında özel bir indirim düzenliyoruz. Bir mutabakata vardık. Ciddi oranda bir indirim yapıyoruz. Bu protokole bütün projelerimizi dâhil ettik. Üyelerimiz hangi projeden hangi tip daire isterse istesin protokole göre bir kolaylık sağlayacağız” dedi.

Türkiye Kamu Sen Düzce İl Temsilcisi İsmail Şişman, anlaşmanın her iki tarafta kazançlı olduğunu ifade ederek “ALGÜN İnşaat ile yaptığımız anlaşma il hedefimiz üyelerimizi daha uygun şartlarda sahibi yapmak. Kamu Sen müteahhitlik yaparak yöneticilerini zengin etmek için değil, üyelerine özellikler sunarak kazandırmak amacıyla hareket etmektedir. Öncelik üyelerimizin kazanmalarıdır” dedi. 

Haber:Ş.ÇAKIR