İstanbul'dan sonra Ankara'da...

Düzce'nin Karadeniz'e açılan penceresi olan Akçakoca tanıtımda atağa geçti. Sadece yazla sınırlı kalmadan turizm sezonunu 12 aya yayıp bir “Turizm Kenti” haline getirilmesi hedeflenen ilçede, belediye alışılmışın dışında tanıtım yöntemlerine başvurmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Deniz Otobüslerinde (İDO) iki gün boyunca Akçakoca tanıtım videosu ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin röportajı yayınlanmasından sonra bu kez rota Ankara'da çevrildi.

Sadece 2.5 saat uzaklıkta olduğu mesajı veriliyor

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin girişimleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in desteği ile Ankara’nın en gözde noktalarında yer alan billboardlara Akçakoca tanıtımı yapılmaya başlandı. Sergilenen fotoğraflarda Akçakoca’nın Ankara’ya sadece 2.5 saat uzaklıkta olduğu mesajı veriliyor.

“Karadeniz'in İncisi Akçakoca”

“En Yakın Karadeniz”, “Karadeniz'in İncisi Akçakoca”, “Balık Bu Sularda Daha Lezzetli” gibi sloganların yer aldığı 12 farklı tasarımda hazırlanan afişler, Akçakoca’nın deniziyle, yöresel yemekleriyle, Yukarı Mahalle evleri ve pazarıyla, doğasıyla ve birçok içeriği konu alan fotoğraflarıyla güzel bir tatil fırsatı sunduğunu vurguluyor.

100 noktada tanıtım yapılıyor

Yoğunluğun en fazla olduğu 100 noktadaki billboardlarda yer alan afişlerde; “Burası Akçakoca Ankara’ya sadece 2.5 saat uzaklıkta” sloganıyla tatilcilerin ve vatandaşların ilgisini buraya çekiyor.

Sırada metro durakları var

İki hafta boyunca billboardlarda yapılacak tanıtımın ardından bu kez Ankara’nın tüm metro duraklarında Akçakoca'nın afişleri yer alacak.

Öte yandan önümüzdeki aylarda da Türk Hava Yolları'nın tüm uçaklarında bulunan “Skylife” dergisinde Akçakoca'nın geniş yer bulacak ve birçok okuyucuyla buluşturulacağı bildirildi. 

Haber;C.ÜSTÜNER