Düzce Valisi Bülent Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Jandarma Komutanı Sebahattin Toprak Melen Çayı üzerinde rafting yaparken bottan düşerek tehlikeli anlar yaşadı. Üçlü bot üzerindeki rehberler tarafından kurtarıldı.

Düzce Valisi Bülent Kılınç,İl Emniyet Müdürü Saim İşlek,İl Jandarma Komutanı Albay Sabahattin Toprak, Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Başsavcı Ekrem Yiğit ve beraberindekiler ile birlikte, Düzce'nin Melen çayı Dokuzdeğirmen mevkisinde 12 km uzunluğundaki parkur üzerinde  3 ayrı botla raftinge çıktı.

 Parkurun başlangıcından  6 kilometre sonra  Vali Bülent Kılınç'ın bulunduğu botun kayaya çarpınca,  Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Jandarma komutanı Albay Sabahattin Toprak bottan suya düştüler.

Büyük tehlike yaşayan üçlü, bot üzerinde bulunan rehberler tarafından bota çekilerek kurtarıldılar.

Vali Bülent Kılınç, 2 km uzunluğundaki parkurun 6. km'sinde kayaya çarparak suya düştüklerini belirterek,Önce Başkan Keleş’in  ardından kendisi ve Jandarma komutanı düştüğünü, Rafting yapmadan önce verilen eğitimler nedeniyle heyecanlanmadan rehberler tarafından çekilerek kurtarıldıklarını dile getirdi.

 Kılınç,Melen çayının rafting sporu için seçilmiş bir yer olduğunu ifade ederek''Türkiye'yi rafting sporu yapmak üzere özellikle gençleri davet ediyorum''diye konuştu.

Rafting yapılmasının ardından, suya düşerek ıslanan Vali Kılınç ve beraberindekiler, Beyler köyünde rafting spor tesisinde kabuk sobası kenarında ısındılar.