Düzce 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhan Acar, Düzce Denetimli Serbestlik Müdürü İlker Öcal, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve yükümlüler katıldı.

Programda konuşan Düzce Valisi Zülkif Dağlı, yükümlülerin rehabilitasyonu ve topluma kazandırılması için çalışmaların sürekli olarak devam ettiğini söyledi.

“Bu arkadaşlarımızı rehabilite etmek hepimizin görevi”
Çalışmaların kurum işbirlikleri ile sürdürüldüğünü anlatan Dağlı, şöyle konuştu:

"Bu arkadaşlarımızı rehabilite etmek hepimizin görevidir. Bu toplumun görevidir, bu çalışmalar kurumlarımızın yardımı ve desteğiyle yapılmaya devam edilecek. Bu manada kurumlarımızın iş birliği çok güzel, yakın çalışıyoruz, güzel bir sinerji oluştu. İnşallah bundan sonra da bu çalışmaları devam ettireceğiz."

Dağlı, yükümlüler konusunda yapılan projelerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi. 

“Yarıyıl tatili süresince 10 tane okulumuzun temizliğine 20 yükümlümüz yapacak”
Düzce Denetimli Serbestlik Müdürü İlker Öcal da, yükümlülerin hayata adapte edilmesi için çalışmalarını kurum işbirlikleri ile sürdürdüklerini ifade etti. 

Yükümlüler ile proje kapsamında çalışma yaptıklarını aktaran Öcal, "Kasım ayında başlayan bu proje ile 40 cami, 35 okulumuzun temizliği yapıldı. Bir okulumuzun bahçesine de 20 adet ceviz fidanı dikildi. Yarıyıl tatili süresince Denetimli Serbestlik Müdürlükleriyle Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde kamu yararına çalışan yükümlülerin toplu olarak okullarda çalıştırılacak. Bu işbirliği neticesinde yarıyıl tatili süresince 10 tane okulumuzun temizliğine 20 yükümlümüz yapacak." ifadelerinde bulundu. 


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ