Anıtpark bugün yunus ekiplerinden nefes kesen bir gösteriye sahne oldu. Gençlik haftası kapsamında Anıtpark alanında gösteri yapan Yunus ekipleri büyük ilgi gördü.

Motosiklet üzerine akrobasi gösterisi yapan yunuslar büyük alkış topladı. Özellikle çocukların pür dikkat izlediği gösterileri vatandaşlar da cep telefonları ile kaydetti. Polis köpeği Ares'in gösterisi ise minikler ilgiyle takip etti. Eğitmenin talimatlarını harfiyen uyan Ares, miniklerden tam not aldı.



Gösteri kapsamında yunus timlerinin kapkaç olayını canladırması ise gerçeği aratmadı. Kapkaççı kılığına giren bir polis, Anıtpark'ta tek başına yürüyen bir genç kızın çantasını gösteri kapsamında çalmaya kalkıştı. Çantayı alarak kaçmaya başlayan polis memurunun etrafını motosikletleriyle saran yunus ekipleri, kapkaççıyı yere yatırarak kelepçeledi.

 

 

Genç kıza da çantası polis ekipleri tarafından teslim edilirken kelepçeli polis memuru ise Anıtpark'tan çıkarıldı. Gerçeği aratmayan bu tatbikat vatandaşlar tarafından heyecanla izlendi. 


Haber: S. KAŞKIR