Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin Düzce’ye yapacağı meslek yüksek okulu için bugün Düzce’ye gelen bir heyet üç yerde inceleme yaptı.
Yapılan incelemelerin verimli geçtiğini söyleyen THK Düzce Şube Başkan Yardımcısı Ferdi Üstüner, başta vali Adnan Yılmaz ve Siyasetçilerin Düzce'ye meslek yüksek olulu açılması yönünde çok istekli olduğunu belirtti.

Üstüner,"Düzce'de havacılık meslek yüksek okulu açma çalışmaları kapsamında Valimizin ve siyasilerimizin katkılarıyla Düzce'ye gelen heyet incelemelerde bulundu. Üç yeri gösterdik. Olumlu geçen incelemlerin ardından rapor sunulacak ve bir heyet daha sonra yeniden gelecek. Valimiz çok istiyor. Müdürümüzde yaptığı incelemelerde çok olumlu baktı. İmkanları yakladığını söyledi."diye konuştu.

Türk Hava Kurumu Emlak Müdürü Aytaş Duman ve Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Uçuş Okulu Teknik Müdürü Murat Öztaş Düzce'de yaptıkları incelemelerin olumlu olduğunu söyledi.

Düzce'de istek ve heyecan var

Emlak Müdürü Aytaç Duman, "Düzce'de istek ve heyecan var. Bu bizi de heyecanlandırdı. Bu konuda yetkili merci olan üniversite ve genel başkanlığına güzel bir sunum yapacağız. Raporumuz olumlu olacak derken, ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu belirten Uçuş Okulu Teknik Müdürü Murat Öztaş ise "hazırladığımız raporu üniversitemize sunacağız. Türk Hava Kurumu üniversitesi Türkiye'de önemli bir boşluğu dolduruyor. Düzce'de de bir okul açacağımızı tahmin ediyorum. Düzce'ye hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Haber: S. KAŞKIR