Düzce'de engelli bireylerin toplumsal hayatta daha fazla yer almaları ve ihtiyaçlarını karşılamaya

yönelik sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. Bu kapsamda özel eğitim merkezlerinin taleplerine kulak veren Düzce Belediyesi, bunu bir etkinlikle taçlandırdı. Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, Düzce Belediye meclis üyelerinin eşleri, özel eğitim merkezi idareci ve öğretmenleri ile engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Ay'ın eşi Nursel Ay, Özel Eğitim Anaokulu'na 5 adet eğitim sandalyesi, 1 adet engelli bebek arabası ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ne ise iki adet koşu bandı alındığını belirtti.

Ay, “Engelli çocuklarımıza, onların da birer birey olduğunu unutmadan yaklaşmalıyız. Onların da bu hayatta sosyal yaşama entegre olmasını sağlamak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Ben o çocuklarımızın çok daha azimli ve hırslı olduğunu düşünüyorum. Onların geleceğini el ele vererek şekillendirebiliriz. Burada beni yalnız bırakmadığınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Nice böyle hayırlı işlerde bir araya gelmemizi diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: C. ÜSTÜNER