Aziziye Mahallesi Birinci çıkmazda oturan ve inşaat taşeronluğu ile hayatını kazanan bir çocuk babası 40 Yaşındaki Şehabettin Sarı’dan onbeş gündür hiçbir haber yok. 81 AC 131 plakalı araç ile birlikte kaybolan Sarı’nın ağabeyleri, kardeşlerinin kendi isteği ile kaçması için hiçbir neden olmadığını ifade ederken, annesi Sıdıka’nın gözyaşları yürek dağlıyor.

 

En son olarak 9 Mayıs akşamı saat 17.00 sıralarında Soğancı’da bulunan inşaat şantiyesinden, bir iş meselesi nedeniyle Doğanlı’ya gitmek üzere ayrılmış, ancak buradaki şantiyeye hiç ulaşamamıştı.

 

Ağabeylerden Zeki Sarı, kardeşinin aynı anda birkaç işi birden yürüten, maddi durumu iyi bir insan olduğunu, bunca takip ettiği iş varken geri dönmemek üzere gitmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

 

Diğer ağabeyler  Celal ve Cengiz ise, kardeşlerini aramadık yer bırakmadıklarını, kardeşlerinin tüm tanıdıklarını arayıp sorduklarını, hatta komşu illerdeki dile getirirken, görenlerin insaniyet namına polis, Jandarma veya kendilerine haber vermelerini istediler.

 

Şehabettin Sarı’nın Annesi Sıdıka Sarı ise gözyaşlarından konuşmakta güçlük çekiyor. Ana yüreğinden gelen gözyaşları arasında oğlunun kaybına dayanamadığını söyleyen Sıdıka Sarı, oğlunun sağ mı ölü mü olduğunu bilemediğini dile getirirken, bir şey bilenlerin kendisine haber vermeleri çağrısını yapıyor.