Düzce Özel İdaresi araç filosuna yeni araçlar katarak araç parkını genişletti.  İl Özel İdaresi Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile 2012 yılı bütçesinden satın aldığı 36 kişilik otobüs, 3 adet 4X4 çift kabinli pickup araç ile çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından hibe ile alınan çöp kamyonu düzenlenen törenle hizmete girdi.
423 bin TL maliyetindeki yeni araçlar Vali Adnan Yılmaz’ın katıldığı törende dualarla İl Özel İdaresine teslim edildi. Yeni araçların İl özel İdaresine hayırlı olmasını dileyen Vali Yılmaz, “özel idaresinin 2013 yılında güzel hizmetlere parmak basacağını hep birlikte göreceğiz. Allah'tan kazasız belasız  2013 yılı diliyorum.” dedi.
Müteyakkız Durumdayız
 Hafta sonu beklenen kar yağışı için hazırlıklı olduklarını belirten Vali Yılmaz, “Gerek karayolları gerek köy yollarımız ile ilgili arkadaşlarımız planlamalarını yaptılar. Bütün arkadaşlarımız nöbette görev başında olacaklar. İl ve ilçe genelinde el birliği ile vatandaşlarımızın yolda kalmalarını fırsat vermeyiz ve yollar açık kalır. Arkadaşlarımız görevlerinin farkındadırlar. Müteyakkız durumdayız, hazırlıklıyız. Kim nerede hangi araçla bulunacak bunun planını yaptık. Bu gayret ve çaba içinde kış mevsimini sorunsuz atlatırız.”diye konuştu.
 Az Da Olsa Aksamalar Oluyordu
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel, araç alımlarında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Üstünel, “İl Özel idaresi bünyesine katılan Köy Hizmetleri genel müdürlüğü çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir. İlimizin yeni il olması daha önce köy hizmetleri gibi bir teşkilatın daha önceden bulunmaması makine parkımızın da yetersiz olması nedeniyle köylere götürdüğümüz altyapı hizmetleri nedeniyle az daha olsa aksamalar meydana gelmiş. Bu da makine parkımıza yeni araçların takviye edilmesini gündeme getirmiştir. İl genel meclisi 2012 bütçesine araç alımı için 600 bin TL, Ödenek ayırmış ve bunun 423 bin TL’si ile 3 pickup ve bir otobüsü devlet malzeme ofisi genel müdürlüğümüzden temin ettik ve makine parkımıza kattık. Bu araçların alımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Düzce Özel İdaresi araç filosuna yeni araçların ilk denemesini de Vali Adnan Yılmaz yaptı. Tören okunan dualar ve kurban kesimi ile son buldu.

Haber; S. KAŞKIR