Burhaniye Mahallesi’nde General Kazım Sokak esnafı trafik sorunundan dertli. Müftülük binasının olduğu dar sokakta, gelişi güzel parklarla trafiği iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor. Sık sık konferans ve ziyaretlere ev sahipliği yapan Düzce Müftülüğünde, böyle günlerde dar sokakta trafik sorunu hat safhaya çıkıyor.

 

 

 


Bugüne kadar tüm resmi başvurularını yapan esnaf ise, hiçbir sonuç alamayınca bir de basın yoluyla seslerini duyurmak istemiş. Düzce Müftülüğünde yapılan imza törenine basının geldiğini fırsat bilen esnaf sakinlerinden biri, not kâğıdına sıraladığı sorunları gündeme getirmesini istedi. İsminin açıklanmasını istemeyen esnaf sakinlerinden, General Kazım sokağın “trafik sıkışıklığına bir el atabilirseniz çok memnun oluruz” diyerek sokağın durumu anlattı.

 

 

Esnaf, “Polis gelmiyor, zabıta ilgilenmiyor, belediye bölünmüş… Yola dubalar çekerek şeritlerin ayrılması için 3 ayrı dilekçe verdik, sonuç yok. BİMER’ E dilekçe yazdık topu Düzce trafiğine attı. Kafa kafaya araçlar her gün masaldaki keçiler gibi dolaşıyor.” Diyerek şikâyetlerini dile getirdi.

 

 

Haber;S.Kaşkır