Düzce ilçelerinde vatandaşlarla ve esnafla buluşan ekibimizin sıradaki durağı şehir merkezi ve Galericiler Sitesi oldu. Öncü TV’yi televizyonlarından ve mobil cihazlarından izleyebilecekleri, Artı Yerel Medya uygulamasını tanıtan ekibimiz Düzceliler ile bir araya geldi.



Vatandaşlara Öncü TV’yi takip edip edemediklerini soran ve dileyenlere, Öncü TV’yi televizyon ve cep telefonlarından takip etmenin en kolay yolu Artı Yerel Medya’yı tanıtan ekibimiz, Düzcelilerden olumlu dönüşler aldı.



Öncü TV’yi takip edemediklerini ve bu durumdan mustarip olduklarını ifade eden vatandaşlar, Artı Yerel Medya farkı ile Öncü TV izleyebilme deneyimini yaşadılar. Ekibimiz tarafından, akıllı televizyonlarına bu uygulamanın nasıl indirileceğini öğrenen Düzceliler, platformdan duydukları mutluluğu dile getirmeyi de ihmal etmediler.



Uygulamayı telefonlarından da kullanmak isteyen ve ekibimizin yardımına başvuran vatandaşlar, oldukça az yer kaplayan Artı Yerel Medya uygulamasını mobil cihazlarına indirdiler.
Artı Yerel Medya aracılığıyla televizyonundan Öncü TV’yi izleyebileceğini öğrenen vatandaşlar uygulamayı tavsiye ederken, Öncü Haber uygulamasını kullandıklarını ve haberleri devamlı takip ettiklerini söylediler.



Anten aracılığıyla karasal yayını takip ettiklerini ifade eden Düzceliler, Artı Yerel Medya’nın yayın kalitesi ve ulaşabilme kolaylığı karşısında ise bu mecrayı da takip etmeyi düşündüklerini aktardılar. Öncü TV’yi internet üzerinden takip ettiğini belirtti. Birçok alandan Öncü TV’yi takip eden vatandaşlar, Düzce gündemini haberlerimiz ve programlarımız aracılığıyla takip ettiklerini belirttiler.

Haber: İ. AYDOĞDU
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ