Belediye otobüslerinde son günlerde yaşanan sıkıntılar ve havuz sistemi ile alakalı açıklamalarda bulunan Düzce Özel Halk Otobüsleri Havuz Birlik Başkanı İsa Üçüncüoğlu havuz sistemi için “Düzce halkının menfaatine olan bir çalışma... Otobüsler her yere gidecek, vatandaş mağdur olmayacak.” şeklinde konuştu.

Üçüncüoğlu, “Toplu taşımada yaşanan sıkıntıları sona erdirmek için belediyemizin öncülüğünde havuz sistemine geçtik. Kazancın bütün otobüslere eşit olarak dağıtılmasını sağlayacak olan havuz birliği ile vatandaşımızın istediği her noktaya ulaşım hizmeti gidecek. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti getirmek için çalışacağız, çaba göstereceğiz. Yaşadıkları promlemlerle alakalı bize de ulaşsınlar, bizim de kendi içimizde cezai şartlarımız var, gerekeni yaparız. Toplu taşımayı en üst refah seviyesinde halka sunmak ve herkesin gönlünü kazanmak için uğraşacağız.” ifadelerini kullandı.

ŞOFÖRLER ARASINDAKİ KAVGA SON BULACAK

Havuz sisteminin Düzce'de çalışan 48 otobüsün bir araya gelerek oluşturduğu bir sistem olduğunu kaydeden Üçüncüoğlu, “Bütün rakamlar, hakedişler bir arada toplanacak ve eşit şekilde paylaşılacak ve bu şekilde şoförler arasındaki kavga son bulacak. Düzce halkının menfaatine olan bir çalışma. Otobüsler her yere gidecek, vatandaş mağdur olmayacak.” şeklinde konuştu.

BİRAZ ACEMİLİK YAŞADIK

Yazın klimalar konusunda bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Üçüncoğlu, “Biraz acemilik yaşadık ancak şu anda üstesinden geldik. Bundan sonra sıcakta klimalar tamamen çalışacak ve kışın da kaloriferler çalışacak. Bunda bir sorun yok.” diye konuştu.

Üçüncüoğlu ayrıca Kurban Bayramı ile alakalı bir çalışmaları olmadığını ancak belediye
den bir talep gelmesi durumuna talep doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. 



Haber: M. YILMAZ