Ak Parti Düzce İl Başkanlığınca iftar programı düzenlendi. iftara İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkan ve üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları eş ve çocukları ile birlikte katıldı.

 

 


İftar Programında konuşan Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Ak Parti Ailesinin gerçek manada iftarda bir araya geldiğini belirterek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Kaşıkoğlu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde teşkilatlara seslendi ve “artık sahaya inip çalışma vakti” dedi.

 

 

Kaşıkoğlu,” biraz dişimizi sıkacağız. Ramazanda nasıl sabır gösteriyorsa cumhurbaşkanlığı seçiminde de kendimizi sıkacağız. sizlerden bir istirhamın var. Kurumsal kimliği hazırlanmış, posterlerimiz afişlerimiz bayraklarımız var. Bunların asılmasında sizlerden yardım alacağız. Artık liderimiz için yollara düşme zamanı. Ona borcumuz var. Artık durmak zamanı değil.” dedi.

 

 


Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Ak Parti ailesinin büyük bir aile olduğunu belirterek, bugün bu iftar programına gösterilen yoğun katılım da bunun bir göstergesi diye konuştu.

 

 

 

 

Haber;S.Kaşkır