TRT ekranlarında Pazartesi akşamları gösterilen İpsiz Recep dizisinde Düzceli vatandaşlarda oynadı. Dizi ekibi İstanbul’dan ana karekterler dışında geri kalan oyuncu ekibini Düzce’ye getirmeyerek Düzceli vatandaşlara dizide oynama imkanı sağladı. Dizinin bölüm oyuncuları ve figürasyon oyuncuları Düzceli vatandaşlardan seçildi.

       Camikebir Mahallesinde eski fen işleri müdürlüğünün arazisinde kurulan platoda çekimleri devam eden İpsiz Recep dizisinde, dizinin Düzce'deki çekimleri başlamadan önce yapımcılar tarafından dizinin bazı bölümlerinde Düzceli vatandaşlarında oynayacağı söylenmişti. Düzce'deki çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan dizinin yayınlanacak bu haftaki bölümlerinde Düzceli vatandaşlarımızda yer aldı. 7 den 70 e genci ile yaşlısı ile,kadını ile erkeği ile dizide yer almak için çaba sarf eden Düzce'lilerden role uygun görülenler kendilerine verilen kostümlerden giyerek çekim alanına geçtiler.

       Bu hafta ekrana gelecek bölümlerde rol alanlar arasında tanıdık isimlerde vardı. Dizinin kahvehane'de çekilen bölümlerinde Düzce Baro Başkanı Ali Dilber ve Katip Yaşar Özdemir de rol aldı. Dizi de ayrıca Sanat ve Bilim Akademisi'nden oyuncular ve çok sayıda vatandaş çeşitli rollerde yer aldı.

       Bu arada geçtiğimiz hafta başlayan Düzce çekimlerinde platoya konular bazı malzemelerin çalındığıda öğrenildi.Özellikle yeyicek maddelerine ilgi gösteren hırsızlar manav bölümünü boşalttılar.