Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kulüp adına kiralanması planlanan bir tesisin yeri için incelemelerde bulunmak üzere geldiği Akçakoca’da fanatik Fenerbahçeli 20 yaşındaki Duchenne Muskuler Distrofi isiminde bir kas hastalığı olan ve yatağa bağımlı olarak yaşayan Ahmet Can Demirel’i Doğancılar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Mosturoğlu, 10 yıl önce yakalandığı hastalık nedeniyle yatağa bağlı yaşayan Ahmet Can’a forma, atkı ve kulüp bayrağı hediye etti.
Ziyarette bir açıklama yapan Mosturoğlu, Fenerbahçe sevdalısı olan Demirel’i ziyaret ettiğini ve Fenerbahçe’nin ilk maçında kendisini ağırlayacaklarını söyledi.


“Çok duygulandım”
Demirel’in Fenerbahçe’yi çok sevmesinin kendisini duygulandırdığını aktaran Mosturoğlu, “Hocaları ısrar etti, Ahmet Can’ı ziyaret etmemi istediler. Ciddi bir rahatsızlığı var ama gönülden Fenerbahçeli. Fenerbahçeli olarak yaşıyor. Odasını Fenerbahçe ile süslemiş” diye konuştu.

“İnşallah Ahmet Can’ı iyi günlerde göreceğiz”
Demirel’i mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Mosturoğlu, şunları kaydetti:

“İnşallah sezon açılışında hep birlikte Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç seyredeceğiz, Ahmet Can’a ve ailesine söz verdik. Ayrıca Akçakoca’da bir şube oluşumu olacak, Ahmet Can’ı da bir numaralı üye yapacağız. İnşallah Ahmet Can da temsilci olarak yaşamaya başlayacak. Hocalarına teşekkür ediyorum. İnşallah Ahmet Can’ı iyi günlerde göreceğiz.”



Mosturoğlu, ziyaretin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Cemil Gülez ile ilçede kiralanması planlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ