Yüzde 50 zihinsel engelli 44 yaşındaki Murat Üstünel ile kendisi gibi zihinsel engeli olan 34 yaşındaki Derya Kabak üye oldukları Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği yöneticilerinin aracılığıyla tanıştı.Çift, bir süre sonra evlenmek istediklerini dernek yöneticilerine iletti. Maddi durumları iyi olmayan çift, dernek gönüllülerinin bağışlarıyla hazırlanan sürpriz düğün töreni ile dünyaevine girdi. Düğüne, Vali Ali Fidan ile İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir ve İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de katıldı
.
Vesile olanlardan Allah razı olsun

Duyduğu mutluluğu paylaşan Damat Üstünel de yardım edenlere teşekkürlerini dile getirdi. Üstünel"Arkadaşlığımız bir süre devam etmesinin ardından artık düğün yapma kararı alacaktık. Fakat dernek üyelerimiz bizden önce davrandı ve her ihtiyacımızı karşıladı. Çok mutluyuz ve duyguluyuz. Mutluluktan neredeyse ağlayacak durumdayım. Vesile olanlardan Allah razı olsun" diye konuştu.

Düğün törenine katılan Düzce Valisi Ali Fidan da, çiftin bu mutlu gününde yanında olmak istediklerini, Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği yöneticilerini takdir ettiklerini belirtti.

Allah bir yastıkta yaşlanmak nasip etsin

Derneğin yardım gönüllülerinden Dilek Şen, şunları söyledi: "Gelinlik, damatlık, düğün salonunundan tutun evlilik yüzüklerine kadar her şey bağışçılarımız tarafından alındı. Bu iki engelli kardeşimizin mutlu olmasını görmek bizi de çok mutlu etti. Allah bir yastıkta yaşlanmak nasip etsin"

Gece boyunca birbirlerinin elini bırakmayan gelin ve damat, yakınları ile bol bol oynadı. 

Haber;İ:KELEŞ